- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
UDPSendToF
tag
Sziasztok!
Nagyjából egy héttel ezelőtt 0 Python tudással elkezdtem összedobni egy scriptet, amivel részben kiváltható a Corsair iCUE app, képek / GIF-ek megjelenítésére az AIO LCD-jén. Eddig úgy ment, hogy ChatGPT írta a kódrészletet miután megadtam, mit szeretnék, aztán valamennyi szenvedés után működött is normálisan. Főleg a mentéssel és visszaállítással volt bőven sz*pás, mire meglett a helyes sorrend.
Viszont a LED-ek irányításával gondban vagyok. Így a jelenlegi linkelt állapotában működne minden rendesen, viszont az egész script elkezd fagyni és beakadni. Először magával az LCD képernyővel is ugyanez volt, aztán az valahogy megoldódott. Próbáltam thread cuccokat is, de nem igazán értem, mi lenne erre a jó megoldás. Maga a LED hardver különálló kapcsolaton van, tehát az LCD kommunikáció nem zavar bele.
Valakinek esetleg van ötlete, hogyan lehetne ezt szépen megvalósítani?
A random összehányt sorrendet, error handling hiányát és otthagyott debug üzeneteket, stb ne nézzétek légyszi, azt majd a végén, mikor minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Gigabyte B650 Eagle Wifi alaplap!
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk Wifi alaplap!
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A random összehányt sorrendet, error handling hiányát és otthagyott debug üzeneteket, stb ne nézzétek légyszi, azt majd a végén, mikor minden működik.