Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
A fordítással a compile-ra gondoltam, exe-t gyártani a forrásból (ami jelen esetben nem is egy fájl, hanem több mappában jópár fájl; de project fájl meg nincs ami Visual C-nél lenne
).
És akkor ehhez a forráshoz a régebbi változatú Python fog kelleni ?És milyen fejlesztőkörnyezetet tudnál ajánlani, aminek valamilyen jól használható, a Microsoft Visual C-hez hasonló kialakítású kezelőfelülete van ?
Vagy ponthogy abban bonyolultabb lenne így elsőre ?Találtam egy ilyet: [link]
Itt Eclipse + PyDev plug-in-ról írnak, de itt van egy csomó más SDK neve is: [link]
De elöször akkor a python.org-ról a "Python 2.6.2 Windows installer (Windows binary -- does not include source) ", meg a Java Runtime enviroment kell, nem ?A Python meg interpretált nyelv, nem kell feltétlenül lefordítani...
"This program has been tested with python2.4 on both linux and OSX (in theory it should work on any system that has python2.4+ installed). "
Én csak ebből gondolom, hogy menne Windows XP-n is, egyébként nem értek a Pythonhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).