- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
s3toraph
üzenetére
A Spyder egy ingyenes, nyílt forrású fejlesztőkörnyezet, egy időben én is azt használtam. Tulajdonképpen semmi rosszat nem tudok felhozni ellene, az IDLE-nél nyilván klasszisokkal jobb. Keresztplatform, tehát minimális eltéréssel tudod használni Linuxon és Windowson egyaránt.
Linuxon szerintem helyből, a Windowson a 3.4-től kezdődően az alaptelepítés része a pip nevű csomagkezelő: [link]. Egyszerűen a parancssorba írd be:
pip install spyder
Ez elvileg felteszi neked a megfelelő verziójú programot, és mindent, ami kell hozzá, Windowson és Linuxon egyaránt. Azért írtam, hogy elvileg, mert mostanában nem a "mezei" Pythont használom, hanem az Anaconda nevű disztribúciót, amiben a Python, meg a Spyder mellett milliónyi más modul is benne van, előre telepítve. Ez viszont neked talán feleslegesen nagy, Raspberry-re mindenképpen.
Amúgy meg ott a dokumentáció: [link]
A Spyder alternatíváit már felsorolták a többiek, nagyon mellényúlni szerintem egyikkel sem tudsz, innentől ízlés kérdése. Személy szerint én mindenképpen IDE-t használnék, és nem "szövegszerkesztőt", mint a Notepad++, VIM és társaik.
A megírt progamjaid valószínűleg futnak majd mindenhol, feltéve hogy a gyári modulokat használod. Ha nem, akkor sincs minden veszve, csak esetenként problémásabb lehet a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest