Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Szégyenlem magam kellőképen hgy miért nem írtam eddig, időm lett volna mint a tenger. De sajna az agyaláson kívül másra nincs kedvem. Nem jó ez így:(
    Gyakorlatilag egész nap semmit nem csinálok, mégis semmihez sincsen kedvem, nem értem.:( Amíg gimibe jártam mindíg azt szerettem volna hogy tele legyek szabadídővel, és akkor én majd egy csomó mindent fogok csinálni. Sajna rá kell jönnöm hogy minnél több szabadideje van az embernek annál lustább.:(
    Tanulhatnék angolt, de nincs kedvem, lenne egy csomó könyv ami érdekelne, de nincs kedvem, halmokba állnak a játékok végre van egy ütőképes gépem szétjátszhatnám az agyamat, de már játszani sincsen kedvem, még egy rohadt filmet sem nézek meg szívesen:((, nem tudom miért:F váltam én ilyenné, talán nem tudom feldolgozni ezt a nagy szabadságot:F nem tudom, de ez így nem mehet tovább:O, ráhajtok ezerrel a munkakeresésre, és augusztusig dolgozom, az bizti, lehetőség szerint minnél többet hogy ne legyen időm agyalni. Az eggyetlen dolog amit most szívesen csinálnék az a horgászat, de lehet hogy ezt is azért mert most ne lehet.:( Nem tudom.:(

Egy csomót vagyok itt fenn, és hát az egész felfogásom valahogy elanyagiasodott:F, na nem, nem állok annyira jól anyagilag, de valahogy minden a pénz körül forog,:F ezt kéne venni azt kéne venni(nem feltétlenül hardver), és akkor milyen jó lessz, de be kell látnom hogy eggyik sem létfontosságú, és legtöbbször lelkiismeret furdalásom van, hogy mennyi mindenre lehetett volna költeni, és rájövök hogy a pénzköltés nem megoldás semmire, attól nem fog senki jobban szeretni, meg jobban becsülni,(sőőtt) ha az orraaládörgölöm hogy bebe ilyen van nekem. Az autó utáni vágy is a sebességen kívül, nagyban erre épül.:( Tudom nagyon rossz, és megvetendő tulajdonság ez, de megpróbálok rajta változtatni, teljes erőmből. Szerintem fel kéne keresnem egy pszichátert/piszológust:D, fogalmam nincs mi a különbség a kettő között:D, valamelyiket.

Aktív témák