- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
Fenix 5 Sapphire-om van lassan 3 éve és nem volt rajta semmi nyoma a kopásnak. Szíjat mondjuk már cserélni kellett, mert az tönkrement, de maga az óratest a közelmúltig karc és sérülésmentes volt. Pedig aztán tőlem is kap rendesen, főleg tájfutás közben és én is 24h-ban hordom.
Ehhez képest pár hónapja az utcán sétálva a szembejövők elől félrehúzódva egy kerítésoszlophoz durván odavertem (épp lendítve a karom) és a peremen olyan fél méterről látható sérülések lettek. Kezdetben nagyon zavart, főleg mert érdes lett, "karcolt". Azóta kicsit megkopott, már nem érezni ha végighúzom rajta az ujjam. Én meg rájöttem, hogy ha a kezemen ránézve is csak akkor látom, ha keresem a sérülést, akkor ez egész addig semmit nem von le az értékéből, míg el nem akarom adni.
Azt nem tudom mi lett volna ha a kijelzőt verem így oda, de az a kialakításából adódóan elég nehezen kivitelezhető lenne.
Szóval szerintem normál (tehát erdőt túrva, futva, bringázva, síelve, esve-kelve) szerintem számíthatsz rá, hogy 5-10 év múlva is simán felveszed bárhova ahova újkorában.
Ha viszont összehozol valami "reszelővel/vésővel találkozás" jellegű esetet, akkor azért bármi megtörténhet.
Egyébiránt nem hiszem, hogy lenne a piacon olyan "hagyományos/sport" óra, ami ennél jobban bírná a strapát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged