- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Killzone 2, Motorstorm, MSG4 eladó-e valakinél? Természetesen dobozos, nem karcos, hibátlan állapotú tok és lemez érdekel csak.
Nem vagyok az a cserélős fajta, mert ami már megvan az maradjon is a gyűjteményben, de lehet érdekel csere is... -
keIdor
titán
válasz
jookomak #7290 üzenetére
Lehet állítani a felbontást csak trükkösen.
Display Settings-ben Manual-ra kell menni, majd a 720P-ből kivenni a pipát->Finish és menni fog, legalábbis nekem akkor 1080i-ben megy.
Szerintem az 1080P is megy, csak akkor az 1080i-ből is ki kell venni a pipát. (540P-ből nem lehet kivenni a pipát, tudom az maradhat!) -
keIdor
titán
Leszedtem a Store-ról az új Dragon Ball Burst Limit demoját! Hát ez igencsak odabasz!
Aki szerette a rajzfilmet, annak tuti tetszeni fog.
Pár videó -
keIdor
titán
Tele van ezzel a net: [link] Úgy látszik vannak azért szép bugok a játékban.
-
keIdor
titán
Srácok sikerűlt valakinek GTA4-ben multiznia?
Én ha belövöm telefonba, hogy Multiplayer, felmegy Network-re utána keresgél egyet és a játék csontá fagy...
vagy ha a menüben Loginolok Networkre és elindítom a játékot, akkor örökké Loadingol, majd PS gombal rámegyek hogy lépjen ki és resizi magát a gép.
Találkozott már valaki ezzel? Nézzétek már meg légyszi, hogy felmegy-e nektek mutlira
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1771 üzenetére
45nm-es GPU még csak tervrajzokon van és csak 2009-re várható.
Csak a Cell CPU lesz 45nm-es.Hát igen csináltam már egy listát. 2009-ig 14 game van, ami must have nálam!
elit_hun: Ehh, ha nem lennék maximalista...
Most kicsit utánanéztem. A 120 és 160GB-osok lesznek kezdetben csak 45nm-esek és csak késöbb lesz a 40-es is az. (80-as ugye követi a 60GB-osat: leállítják a gyártást)
Assassins Creed-et megkapom tőleg 9k-ért? Áll az alkú!
-
keIdor
titán
Nah lassacskán csatlakoznék a klubhoz!
Fizu megjött mostmár csak gépet kell választani...
1 kérdés: 45nm-es Cell változat az melyik hónapban jön? Lehet megvárnám, ha csak hetek kérdése...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemüveges topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest