Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEX23
csendes tag
Hali
Nem tudjátok, hogy tudnám engedélyezni az UPnP-t ? PS3 beállításoknál azt írja, hogy nem elérhető, de a router beállításoknál meg látom, hogy be van kapcsolva és van is program ami használja( csak sajna nem a PS). Próbáltam már DMZ-t is használni, úgy tudom, hogy akkor normális is, hogy nem elérhető, de az se oldotta meg a dolgot.
A baj, az most azzal van, hogy Fifa 13-nál a tűzfal állapotára azt írja, hogy korlátozott.Esetleg valami megoldás? Másnál is ezt írja, aki játszik?
-
KEX23
csendes tag
TP-Link routerem van, találtam egy hasonlót, de UPnP még nincs. Viszont azt olvastam, hogy a NAT Type 2 ideális, ha roueterem van.
A dolog eddig nem is zavart, a net sebessége is elég jó, de (ebben az évben) Fifában nagyon ritkán rak be hostnak és elég sokszor előjön a lag.
-
KEX23
csendes tag
Eddig se volt minden zökkenőmentes a Fifa 13 körül, de a frissítés után szinte csak minden második v. harmadik idénymeccs indul el, vagy beragad az Arénába vagy elkezdődik és kilép, de tuti nem a netemmel van a baj.
-
KEX23
csendes tag
Az normális, ha csinálok egy speedtestet PS3-on akkor a Ping és a letöltési/feltöltési sebesség is jelentősen rosszabb, mint amit gépen ír? Ha a network settingsbe csinálok egy tesztet, ott is kevesebbet ír ki a sebességnek. Nem azt mondom, hogy azzal a sebességgel nem tudok játszani, de azért érdekel.
-
KEX23
csendes tag
Akkor azzal nincs gond. Kösz.
----
A másik, hogy érdemes beállítani a DMZ-t és egy fix IP-t beírni, vagy elég ha csak magát beállítja, és mindig más IP-je lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest