Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dempeti
tag
az lenne kérdésem hogy storba lehet kártya nélkül is regisztrálni vagy mindenféleképp kell hozzá dombornyomott kártya mert amikor regiznék akkor kéri! el leht ezt kerülni ha mondjuk csak demokat akarok letölteni? Amúgy én is három napja vettem a ps3mat és nekem is ez volt a kérdésem hogy drágább lesz e ami majd jön szeptemberbe 80gb ami ugye majd vátja a40est és aztmodnták hogy igen egy 20ezer forint pluszra számoljak! így megvettem még most a negyvenest!
-
dempeti
tag
sziasztok tegnap volt egy kérdésem hogy szükséges e dombornyomott kártya a store regisztráláshoz ha csak demokat töltök vagy ki lehet valahogy ezt kerülni a regisztrálásnál?
-
dempeti
tag
A japcsi storba hogy lehet regizni mert minden megvan de amikor címet kell megadni és az első rublikába elvileg három szám kéne de mivel kötőjelekkel kell elválasztva de oda csak számokat lehet meg szóközt! Erre mi a megoldás?
-
dempeti
tag
továbbra se tudok regisztrálni a japán storon amúgy ezt a linket amit küldtél ez alapján csináltam én is http://www.gamecon.hu/cikkek/ps3faq.htm de továbbra is az a gond hogy az irányítószámot kötőjellel kellene írni de ott nem enged kötőjelet csak számokat!
-
dempeti
tag
tud valaki megoldást a japán storos regisztrácóra mert ez a irányítószámnál sehogy nem megy hogy kötőjelet rakjak a három szám közé!?
-
dempeti
tag
Hát rengeteg ok amiben jobb! egy az hogy teljes értékű médiacenterként is használhatod, tehát felér bármelyik drágább blueray lejátszóval, ezenkívűl, már bőven van rá annyi játék mint ps3-ra, nem melegszik tehát nem kell attól félned, hogy megsüti magát mint a box, ingyenes az online játék része ami szerintem elég erős húzőerő, sokkal több hardwares kiegíszitő van hozzá, és lesz is a jövőbe, linuxus op rendszerrel is el lehet látni, tehát közel használható számítógépként is! Mivel nem melegszik ezért még a jövőbe ki tudja mit tudnak kihozni belőle mivel még közel se járnak a teljesítményének határaihoz mivel xboxnál annyira túlmelegszik pl egy gta4nél ebből fakadóen elég közel lehet az amit kibír ha csak valami ultra szuper hűtéssel el nem látják a jövőbe! Még lehetne sorolni!
-
dempeti
tag
válasz nosferatue #3510 üzenetére
tehát ha megrendelem akkor amit irnak ár ahhoz kb még hozzá jön 900ft a szállítási költség és ennyi? de vannak itt újjak is az se olyan drágák mint itt. a használtak milyenek szóval nem túl karcosak gondolom olyanokat nem vesznek át neked milyenek voltak?
-
dempeti
tag
használ valaki xfps rateup kiegészítőt a gépéhez tehát egérrel és billentyűzettel, mert kíváncsi lennék mennyire érzékenyek, vagy hogy menyire kezeli jól a ps3, mert videókon elég lassúnak tűnik az egérrel való mozgás!
-
dempeti
tag
Itt egy kis érdekesség http://www.ps3hungary.hu/news.php?160
-
dempeti
tag
hát igazából legalább is nekem, ennek jobban örülnék, mivel nem tudom mivel lennénk előrébb egy magyar storral ha ott van a másik három ez meg valami olyan ami tényleg új dolog és hasznos is!?
-
dempeti
tag
sok helyen olvastam hogy gta 4 update jött ki ezekhez hogy lehet hozzáférni vagy magától szedi le a játék?
-
dempeti
tag
válasz nosferatue #3587 üzenetére
szerintem a dombornyomott mastercardot is elfogadja nem sok különbség van a kettő között mind a kettő nemzetközileg elfogadott
-
dempeti
tag
válasz nosferatue #3591 üzenetére
basszus én most váltottam dombornymottra és így utólag tudtam meg hogy a dombornyomott kártyák letiltási díja 10.000 forint!!! ha ezt tudom nem váltok át
-
dempeti
tag
használja valaki a ps3mat teljes értékű számítógépként tehát hogy azt használja játékra meg linuxal internet msn satöbbi!?
-
dempeti
tag
húú de büszke ps3 tulajdonos
-
dempeti
tag
szerintetek mi a mérvadóbb a nagyobb képszélesség mondjuk 82cm-es, vagy mondjuk egy kisebb 61cmes de full hd tv?
-
dempeti
tag
ja igen képátló bocs. szóval nagyobb kép a mérvadó amúgy az valóban nem tv hanem full hd monitor amihez tv-tunert vettem volna, de ha nem nagyon észrevehető a különbség a ready és a full között akkor jó a ready is!
-
dempeti
tag
amúgy durván két és fél méterről van szó ahonnan nézném
-
dempeti
tag
nem is úgy értettem hanem a játékhoz lett volna a full hd a tv tunerrel meg tvként is tudtam volna használni a monitort nyilván az nem hd de tuner nem is azért kellett volna hozzá hanem mivel monitor csak azzal le het a csatornákat fogni!!!
-
dempeti
tag
hú az szivacs pedig nagyon jó vétel lett volna
-
dempeti
tag
válasz megsemmisito #3668 üzenetére
váóó köszi az infot már szedem is
-
dempeti
tag
nem hiszem el lejött a demo erre lemerült a controller!
-
dempeti
tag
hát nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem nem valami nagy durranás úgy egy darabig el lehet vele lenni de a szavatossága elég kevés szerintem
-
dempeti
tag
nem beszélve arról hogy lefagyasztotta a ps-t
-
dempeti
tag
csak a hátsó főkapcsolóval lehetett kilőni
-
dempeti
tag
nem kell fizetned a multiért semilyen játéknal az ingyenes a psen a demokért sem kell fizetned azok is ingyenesek azokat a psnről szedheted le! fizetni csak kiegészítőkért meg teljes játékokért kell de azoknál ki is írja mi mennyibe kerül ami ingyenes ahhoz meg írja hogy free nehéz összetéveszteni!
-
dempeti
tag
na f@sza kétszer is kifagyasztotta a gépet hát ennyi elég is volt ebből mert még készer megcsinálja aztán mehet a format
-
dempeti
tag
hát ha még a játék jó is lenne de miért fagyasztotta le töltés közbe kétszer is a gépet!?
-
dempeti
tag
na ez szerintetek lehetséges? mert végülis kivitelezhetőnek tűnik http://ps3wiki.qj.net/index.php/Using_a_DVD_Writer
-
dempeti
tag
természetesen úgy gondoltam hogy feltolom rá a linuxot is ez egyértelmű! de az usb hub is külön áramforrást kap!
http://www.amazon.com/gp/product/images/B0001DI6FW/ref=dp_otherviews_2?ie=UTF8&s=electronics&img=2 -
dempeti
tag
de elbír csak ennek több energára van szüksége mert egy billentyűt vagy egeret lazán megoldja maga is
-
dempeti
tag
divixet gond nélkül viszi azzal nincs semmi baja
-
dempeti
tag
amúgy a régebbi problémádra a megoldás tescoba lehet kapni hdmi-hdmi kábelt és a dobozban adnak hozzá az egyik végére rátehető fordítót, ami átalakitja a hdmi-t dvi-re! ha késöbb meg hdmi-hdmi akarod használni akkor meg azzal se lesz gon mert csak lekapod a végéről az átalakitot és ennyi szóval jobban megéri! tegnap én is egy ilyet vettem és tökéletesen jó 5000Ft!
-
dempeti
tag
lhet hogy gusztustalan de nem tök mind1 úgy se látszik és az elért megoldás a lényeg
-
dempeti
tag
hát igazából egy fordító közbeiktatásával még nincs jelentős romlás mondhatni semmi, de ha már túl sok toldás-foldás van akkor már romlik valamennyit! De ez fenn áll akkor is ha pl túl hosszú a kábel pl hangkábelnél minél hosszabb annál rosszabb, szóval az a jó hogy ha minél közelebb van a jeladó eszközhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion Go
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Playstation 5 Disc Drive (LEMEZMEGHAJTÓ) - Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest