- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz gandras #2728 üzenetére
Nem tudom nálam mi a gond, de pár perc után kilép a program, ha elkezdi a konvertálást. Vistát használok...talán azért?
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
murray1973
csendes tag
válasz gandras #2721 üzenetére
szia. leszedtem a 3.11es total video convertert+törést.
felraktam ok. a taxidermia 1080p trailer-t adtam be neki .
import után berakom az mkv filet és nekem csak egy csomo fájltipus ablakot dob ki.
/nem Ps3, X360 stb./
ott választottam a xvid avi/ high qualityt original mérettel és azt konvertáltam le.
meglátjuk
üdv -
orkester
őstag
válasz gandras #2685 üzenetére
Várom a leírást mkv2vob ügyben, mert én is próbáltam már, de mindig elcsúszik a hang.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz gandras #2685 üzenetére
Utánanéztem a neten, és láttam hogy a jelenség nem egyedi.(ugyanazokról a hibákról esett szó amit te is tapasztaltál:fájl eltünés,újratelepítés.A Rockstarnál már tudnak a problémáról.
szerk: és állítólag Xbox360-nál is van mint külföldi oldalak kommentjeit olvastam.[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
szasanyi
félisten
válasz gandras #2414 üzenetére
Sztem nem sokaknak lehet olyan tapasztalata másolt BD filmmel, amit kérdeztél. És igen, be lehet állítani, DE ha HDMI kábellel kötöd össze, első alkalommal automatikusan konfigulálja a kimenetet. Persze ezt utólag is megváltoztathatod.
ben88ce: a PS3 működök vinyó nélkül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Bluetooth hangszórók
- Android felhasználók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest