Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz Coconut's #32376 üzenetére
Volt az utóbbi időben kis plusz pénz játékra, most már alakul a gyűjtemény. Egy jó darabig nem lesz más, jön 2 autóra műszaki, szülinapok a családban stb. Az ebay jó erre, pl a Saboteur volt 7 dollár, LA Noire $12, Uncharted 2 $15, fiamnak szülinapra fóliás Little Big Planet 2 Special Edition volt $23. Ez mind az itteni árak kb fele, ráadásul US accon játszom, nem lesz később gondom a DLC-kkel.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
cassius.clay
senior tag
válasz Coconut's #32529 üzenetére
Értem. Mondjuk nekem speciel tetszett a 4 USB portos megoldás. Mi van, ha egyszerre 4-en játszotok és 3 joy pont lemerült? Nem tudod mind a 3-at egyszerre tölteni, mert csak 2 usb port van a gépen? Az milyen már? Az érintő gomb meg a lakkozott felület szerintem high tech érzést kölcsönzött a gépnek, ami egyáltalán nem volt rossz
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
buci30
addikt
válasz Coconut's #32631 üzenetére
kösz! S a GT5-be van osztott képernyő ,hogy ketten két kontrollerrel lehessen játszani egyszerre?
Vagy milyen autós játék van amibe ez kivitelezhető és persze jó grafika legyen azért ne ezer éves
Hétvégi baráti találkozóra jól jönne néha egy ilyen versengés.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Unigine Superposition Benchmark
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest