- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
#13055232 #76689 üzenetére
"Üdv! Beruháztam egy ps3-ra és beleütköztem egy kis problémába, ha belépek a PS Store-ba és lejjebb
megyek a menüpontban egésszen a View Downloads menüpontig, egyszer csak kidob a főmenübe még nem töltöttem le egy játékot sem és ugyan azzal a PS-id vel vagyok rajta bejelentkezve mint a ps4-en kétlem hogy lenne köze ehhez. Mi lehet a baj? vagy egyszerű átmeneti probléma esetleg frissítés megoldja később?
A segítséget előre köszi!"Maga a probléma gyakran előfordul, legyen fenn a gépen az aktuális rendszerszoftver, lehetőleg kábelen csatlakoztasd a PlayStation 3mat az internethez, és végül de nem utolsó sorban a vásárlásokat intézd inkább WEB-es felületen, majd a játékokat ne a PlayStation Store-on keresztül töltsd le, van egy dedikált letöltési lista ami a PlayStation Store nélkül is elérhető. Az alábbi linken találsz hozzá segédletet:
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest