- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Na végeztem az uncharted 3-al. 7 óra 30 perc easy-n 17% trófeával. A 3 közül sztem ennek volt a leggyengébb sztorija, ebbe volt a legtöbb bug, 2 szer kifagyott 2-szer kiestem a képből és az egyik hosszú cutscene nekem rendkívül akadt, de ennek volt a legjobb a harcrendszere, és ne volt a végén idegesítő boss fight sem. Ez volt a 3 közül a legkönnyebb is egyébként. Összességébe ez tetszett a legkevésbé. A 2. magasan ver mindent, ha nem lett volna a végén az idegesítő boss fight akkor szinte tökéletes lett volna. Az 1. a story és a hangulat miatt tetszett picivel jobban a 3-nál szóval összességében a 2 kiemelkedik, a másik kettő nagyjából egál, maga az egész trilógia az egyik legjobb amivel valaha játszottam. Mondanám hogy már csak ezért érdemes volt ps3-at venni, de a quantic dream játékai legalább ilyen jók voltak.
Úgyhogy a héten bele is kezdek a last of us-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nyaralás topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest