Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
msgt.fubar #6148 üzenetére
LOL.. ezek szerint "gyakorlott sofőr vagyok"
Nekem bejön a TA, idióták nélkül
Párszor volt szerencsém beesni egy-egy rookie versenyre pro géppel.. nemtom hogy sikerült.. de az eredmény gusztustalanul jó volt
körönként 10mp-el gyorsabb a pro, mint a rookie. Az intimidator egyenesben állat, kanyarsebessége nekem 190 körül van a pro-nak 184-186, drafttal max 191! (hangsúlyozom megmutatta egy C josis srác-72 ratingért!! az intimidator kanyarbemeneti ivét!) Az intimnél a legfontosabb, hogy tudd kordában tartani, amikor minimálisat is csúszni kezd a fal felé, el kell engedni egy kicsit, és mindjárt tapad! Nem nagy trükk, gyakorolni kell egy kicsit. A joystickomat külön be kellett állítani TA-hoz!! 75% deadzon, külöben esek-kelek..
Vagy feljebb olvastam, vagy a PT fórumán, hogy pratice módban jobb időket lehet menni, mint "élesben" online.. Ez nekem is bejön maximálisan! Intivel 50 sec. körüli köröket lehet tolni egyedül pratice módban, online pedig átlag 51-52 sec..drafttal.. ppff.. gondolom ez a lag miatt van, vagy nemtom'..
Részemről röviden ennyi.És még messze nem voltam kibaxott arrogáns G3ry
Az még ne legyen a világ vége, ha véleménye van valakinek, vagy nézd el, ha N00B vagyok, és nem tudok helyesen Magyarul fogalmazni
Peace, üdv, SSP
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest