Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSP33DY

aktív tag

válasz msgt.fubar #6148 üzenetére

LOL.. ezek szerint "gyakorlott sofőr vagyok" :DD Nekem bejön a TA, idióták nélkül :P Párszor volt szerencsém beesni egy-egy rookie versenyre pro géppel.. nemtom hogy sikerült.. de az eredmény gusztustalanul jó volt :DDD körönként 10mp-el gyorsabb a pro, mint a rookie. Az intimidator egyenesben állat, kanyarsebessége nekem 190 körül van a pro-nak 184-186, drafttal max 191! (hangsúlyozom megmutatta egy C josis srác-72 ratingért!! az intimidator kanyarbemeneti ivét!) Az intimnél a legfontosabb, hogy tudd kordában tartani, amikor minimálisat is csúszni kezd a fal felé, el kell engedni egy kicsit, és mindjárt tapad! Nem nagy trükk, gyakorolni kell egy kicsit. A joystickomat külön be kellett állítani TA-hoz!! 75% deadzon, külöben esek-kelek..

Vagy feljebb olvastam, vagy a PT fórumán, hogy pratice módban jobb időket lehet menni, mint "élesben" online.. Ez nekem is bejön maximálisan! Intivel 50 sec. körüli köröket lehet tolni egyedül pratice módban, online pedig átlag 51-52 sec..drafttal.. ppff.. gondolom ez a lag miatt van, vagy nemtom'..
    Részemről röviden ennyi.

És még messze nem voltam kibaxott arrogáns G3ry ;) Az még ne legyen a világ vége, ha véleménye van valakinek, vagy nézd el, ha N00B vagyok, és nem tudok helyesen Magyarul fogalmazni :))
    Peace, üdv, SSP

Új hozzászólás Aktív témák