Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stig20
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Tudom, de szerintem azért dobálnak ki. Engem is lazán lenyom bárki aki kicsit is tud vezetni de ezt nagyon sokan nem tudják, csak látják hogy már sokat versenyeztem, és akkor biztos jó vagyok.
Egyébként kösz az infót, és télleg holnap lesz a verseny, csak az a cink hogy a netem szinte 10 percenként szakad úgyhogy könnyen megeshet hogy nem érek célba mert ledob a net. 
-
pappen
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Félreértettél, nem voltam egyértelmű.
A szobák listájában jobb egérgomb a szobára, és ekkor egyszerre kiadja lapozható fomában ( 8 játékos fölött ) a benne lévő játékosok nevét. Már csak annyival kellene bővíteni, hogy a nevek előtt legyenek a szintek, mint verseny közben.Az egér alakú kurzoron mindig a használható gombok villognak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként kösz az infót, és télleg holnap lesz a verseny, csak az a cink hogy a netem szinte 10 percenként szakad úgyhogy könnyen megeshet hogy nem érek célba mert ledob a net.