Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stig20
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Tudom, de szerintem azért dobálnak ki. Engem is lazán lenyom bárki aki kicsit is tud vezetni de ezt nagyon sokan nem tudják, csak látják hogy már sokat versenyeztem, és akkor biztos jó vagyok.
Egyébként kösz az infót, és télleg holnap lesz a verseny, csak az a cink hogy a netem szinte 10 percenként szakad úgyhogy könnyen megeshet hogy nem érek célba mert ledob a net. 
-
pappen
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Félreértettél, nem voltam egyértelmű.
A szobák listájában jobb egérgomb a szobára, és ekkor egyszerre kiadja lapozható fomában ( 8 játékos fölött ) a benne lévő játékosok nevét. Már csak annyival kellene bővíteni, hogy a nevek előtt legyenek a szintek, mint verseny közben.Az egér alakú kurzoron mindig a használható gombok villognak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként kösz az infót, és télleg holnap lesz a verseny, csak az a cink hogy a netem szinte 10 percenként szakad úgyhogy könnyen megeshet hogy nem érek célba mert ledob a net.