Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
ezért írtam pre-qualit (előkvalifikáció)
Pl. egy adott pályán (adott megkötések mellett, (ha van)) a legjobb 40 idővel rendelkező player jutna be (screenshotot berakni a fórumba és kész)e=mc²
Érdekes... Tegnap úgy volt, hogy kezdetben mindig pass-osak voltak a szobák (azért, hogy a GSek biztos betudjanak lépni) és aztán vették le a pass-t minden alkalommal.Nálam többször volt olyan, hogy még passos nálam volt a szoba, de már chatben mások sírtak, hogy már tele van. Utána nekem is rögtön telit mutatott pár másodperc késéssel... (ez egy kis időparadoxon: honnan tudták a jövőt?
) Valószínűleg a kliensem rendszeresen később kapta meg az információt a szobák állapotáról.Egyébként BP-től 0 km-re vagyok 100mbit körüli nettel
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Valószínűleg a kliensem rendszeresen később kapta meg az információt a szobák állapotáról.