Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Hmm akkor a CL1 kocsik véglegesek RPért is. Nekem úgy rémlett, hogy minden amit örökre veszel azért fizetős ponttal kell csengetni, úgy fest ez változott.
Crea, hogy haladsz az időpont és pálya egyeztetéssel?
Nekem mindegy melyik pálya lesz, konkrét időpontokat nem tudok előzetesen mondani. Két hetente péntek délutánból és hétfő reggelből kiesik 5 óra, plusz amikor még padot koptatok
illetve még nem tudni mikor lesznek vizsgáim.
Az megoldható, hogy a csapatok lejátsszák a meccseiket egymással és annak az eredményét mind a 2 csapatból valaki feltölti valahova és az alapján kapnák a pontot? Így nem kellene minden versenyre felügyelő, azok önszabályozóak lennének, mivel egyik csapatpárosnak sem érdeke, hogy ne egyenlő esélyekkel induljanak. De a létszámnak fixnek kell lennie a pontozás miatt.
Úgy fest, hogy a HPT nem indul, Wandal visszalépett. Matrix egyedül maradt, sajnos úgy nem lehet indulni. Mátrix átmehet a pH-s csapatba szerintem. Így egy 3 fős és egy 4 fős csoport maradt.
Nevezhetek én is? Szeretek versenyezni, főleg ha nincs tétje, így nem olyan borzasztó a vereség
Meg már hiányzik a versenyszellem a játékból amit régen, ligákon és egyéb rallikon átéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- PNY Quadro P600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest