Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz dokar #23182 üzenetére

Hmm akkor a CL1 kocsik véglegesek RPért is. Nekem úgy rémlett, hogy minden amit örökre veszel azért fizetős ponttal kell csengetni, úgy fest ez változott.

Crea, hogy haladsz az időpont és pálya egyeztetéssel?

Nekem mindegy melyik pálya lesz, konkrét időpontokat nem tudok előzetesen mondani. Két hetente péntek délutánból és hétfő reggelből kiesik 5 óra, plusz amikor még padot koptatok :D illetve még nem tudni mikor lesznek vizsgáim.

Az megoldható, hogy a csapatok lejátsszák a meccseiket egymással és annak az eredményét mind a 2 csapatból valaki feltölti valahova és az alapján kapnák a pontot? Így nem kellene minden versenyre felügyelő, azok önszabályozóak lennének, mivel egyik csapatpárosnak sem érdeke, hogy ne egyenlő esélyekkel induljanak. De a létszámnak fixnek kell lennie a pontozás miatt.

Úgy fest, hogy a HPT nem indul, Wandal visszalépett. Matrix egyedül maradt, sajnos úgy nem lehet indulni. Mátrix átmehet a pH-s csapatba szerintem. Így egy 3 fős és egy 4 fős csoport maradt.

Nevezhetek én is? Szeretek versenyezni, főleg ha nincs tétje, így nem olyan borzasztó a vereség :D Meg már hiányzik a versenyszellem a játékból amit régen, ligákon és egyéb rallikon átéltem.

Új hozzászólás Aktív témák