Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Én pl. simán végigizzadnék egy 20-30 körös circuit-et (esetleg england, de tokyo-t gyűlölöm) simvs-ben. De oda már kevés lenne szerintem a 8 player. Indulhatnánk 3 sorból is, így 12-re emelve a létszámot, csakhogy ne legyen olyan unalmas. Ja, meg valahogy le kéne tiltani, hogy kiléphessenek játék közben. Mert szerintem 15 kör után már csak vagy 4-5-en lennénk. Maradjanak csak szépen bennt a lekörözöttek is, küzdjenek a hátsó helyezésekért is. Nem az, hogy két kör után megsértődik, mert kiforgatták és kilép. Meg pl. az ember a végefelé már fáradna, ergo többet hibázna, úgyhogy még az utolsóból is lehetne első.............Jajj de elkalandoztam
, be szép is volna.
Ez a fíling hiányzik nekem pt-ből. 
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, be szép is volna.
Ez a fíling hiányzik nekem pt-ből.