Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

válasz dokar #16876 üzenetére

Akkor te is nézz vissza azokhoz a hsz-ekhez amikor elkezdődött ez az egész TA-Sim vita, hogy írták, írtuk h az assistok kikapcsolása után sem váltotta meg a világot a Grid. Én spec 1x végigtoltam, mert minden autós singleplayert végigtolok (majdnem :) ), de számomra monotonná vált, nem jöttek új pályák, a drift az piszok könnyű volt, 1-2 nehéz verseny volt csak. A féktávok is ""nagyon"" realisztikusak voltak. A botokról meg had ne beszéljek, szánalmasak. Egyedül a roncsderbi és a LeMans tetszett. És gyönyörű a grafikája is, jók az effektek.
    A PT Sim Vs félúton az arcade és szimulátor között úgy vélem, de nem gyengén jó próbálkozás a faxa irányításhoz. Lehet h elfogult vagy és elmondod a véleményedet, de azért mégis, aki játszik a játékkal, több mint a fele Sim Vs rajongó. Miért? Mert rengeteg pálya van, amik változatosak és az, h rendkívüli koncentráció és technikai tudás kell, jó vonalvezetés, -hibamentes körök, mert ha hibázol akkor imádkozhatsz h a másik is hibázzon h legyen esélyed még a győzelemre- stb nem említem, mert nagyrészt minden autós játéknak ez a lényege. Próbáltál te már egy vad hátsókerekes autóval menni? Ne hidd h könnyű kordában tartani nagy sebesség mellett. Balancok terén valamilyen alap szinten be is tudod állítani a kocsidat.
    TA számomra csak RP gyűjtésre volt való, de amikor társaság volt egy kicsit jó is volt menni, kb 2 futamig. Nem értem mit szeretnek az amerikaiak ebben, csak jár a fejük mint a teniszben, csak nem oda-vissza. A nagy balesetek miatt? Számomra száraz, semmi érdekes nincs benne, csak mész, draftolsz, néha tankolsz és fél órán-órán keresztül..
    De hát kinek-hogy.

• MaciG

addikt

válasz dokar #16876 üzenetére

Nem akarok offolgatni ,de én Grid-ben az égvilágon minden assistot kivettem és még akkor is sokkal könnyebb irnyítani az autót ott mint a PT-ben a sim-modban :U

Új hozzászólás Aktív témák