Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Nekem is megjöttek a giftek, ugyanazok mint neked Crea. Ezeket a Morfis, meg TNA-s eventekért kaptuk. Az üreset nekem is volt szerencsém megkapni, ugyanis az lett volna a holiday vinyl, amit lecsaltak így a ...kos ..mét kapitalisták
Mivel, már kivették a vinylt, január elején. Száradjon rájuk a vinyljük.
És jött AP is szerencsére. Érdekes jelenséget tapasztaltam. A Canalon belassult a Kawa egy jó ideje. Tuti hogy nem velem van a gond, mert 4 napja próbálom megfejteni mi lehet, de 1.36.4 alá nem tudom vinni, már mindent kipróbáltam. Tudomásom szerint Yozsee is 1.37eket tud menni rajta, pedig ő elég jó pilóta. Az a durva, hogy csökkentettem a steering range-et, a többi pályán javult tőle elég szépen, de itt semmi. Remélem a következő pecs visszahozza a jó eredményeket, mert mentem én ezen már 1.35.7eket is anno Kawával. -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Az szép! Korábban én is kaptam Grip Kit 1-et, amit nem tudtam mire vélni....
Csaba: szerintem csak még, én is csak most, 2 hét elteltével kaptam meg a cuccokat (a hsz-em a 18. oldalon volt). -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Ez szép! GG!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mivel, már kivették a vinylt, január elején. Száradjon rájuk a vinyljük.
És jött AP is szerencsére. Érdekes jelenséget tapasztaltam. A Canalon belassult a Kawa egy jó ideje. Tuti hogy nem velem van a gond, mert 4 napja próbálom megfejteni mi lehet, de 1.36.4 alá nem tudom vinni, már mindent kipróbáltam. Tudomásom szerint Yozsee is 1.37eket tud menni rajta, pedig ő elég jó pilóta. Az a durva, hogy csökkentettem a steering range-et, a többi pályán javult tőle elég szépen, de itt semmi. Remélem a következő pecs visszahozza a jó eredményeket, mert mentem én ezen már 1.35.7eket is anno Kawával.