Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Aimless néven zaklatott, ezekszerint téged is. Napok óta ezzel jön h őt bannolták, a másik accját. Szerintem wanganon húzódott fel lvl40ig, mint még páran és a többi pályához hozzá se nagyon tudnak szagolni.
Nekem azon a futamon a kezdeti karambol után mindenki állt egy helyen, sejtettem baj lesz, aztán ledobott lognira kb a 2. körömben. Az meg a másik hogy csak Spit meg én mentünk táska nélkül, nekik tele volt a húcipőjük
A replayen elég érdekesen mozgok 
A replayen egyértelmáen látszik hogy szándékosan okozott karambolt. A ban jogos. -
Stig20
tag
Tegnap rám is írt valaki, ilyen ügyben de nem válaszoltam mert az angoltudásom annyi, hogy megértem amit írnak, de visszaírni nem tudok.
Csak pislogtam, hogy miről van szó, azt írta beszélni akar velem mert valaki a HUN klánból jelentette ezt a srácot...
Jah, és télleg tökmind1, hogy valaki hanyas levelen van, én is 36-os vagyok, de van hogy annyira bénázok, hogy 20-asok, meg annál is kissebbek is körberöhögnek.
-
csaba0223
senior tag
Az semmit nem jelent hogy lvl40-es valaki! Veszek egy 16-napos Xp csajt meg poppert és pik pakk lvl40 vagyok! Van 1 pár ilyen köcsög! Tegnap tutoman hülyült meg, pedig nem kezdő! Nem hagyott explorerezni csak lökdösött kirugtam azt csá
Mondtam neki hogy higadjon le! Meg is tette 
Új hozzászólás Aktív témák

- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A replayen elég érdekesen mozgok
Jól tetted, hogy jelentetted!