Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
ha pedig az analóg karokkal akkor olyan mint a kormány, kicsit tolod ,kicsit fordul
aha, csak TA-ban a legjobb ívekhez tized fok eltérések is sokat számítanak, a többi játékmódban ez nem jelentős. még a kormányom se elég precíz ahhoz, hogy analóg mozdulatokkal az íven lehessen tartani.
(#12773) Isten88: nálam a 45°-ból kb úgy 35°-nál már 100% van, sőt hiába állítom a játékban csak 90-esre a kanyarodási képességet, akkor sem lesz elég precíz, hogy ne kelljen pöcögtetni. beszéltem ott másokkal, ők is pöcögtetik az analóg kart TA-ban.
-
Isten88
senior tag
Szar a gamepad, az enyém is ilyen, azt hittem 3k huf-ért kapok valami használhatót. Az X és Y tengely kb olyan 45-45 fokban fordítható el. Az érzékenységét olyan 15-20 fokra korlátozták, miszerint kib*szott érzékeny és emiatt Én is a billentyűnél maradtam, mert nincs 10k huf-om egy gamepadra, ami 1 éven belül tönkremegy úgyis. Ha meg van olyan olcsó gamepad, ami használható is, akkor légyszi linkeljetek és megveszem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi