Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nahh, lejárt a MODtime. Szóval csak a m@il szempontjából gáz akkor.
Megvárom míg kijavítják
Szóval hagyom (Ph!)Speed(R)nek =re.Juteszembe, hajnalban majd meggyilkoltak..már amikor beléptem adott szobába, rögtön beszóltak, hogy "f@sz pHs, nem kéne nyomja, lagzik..".
Tényleg ennyire rossz lenne átlagban a pHsok kapcsolata? Vagy szervergond?
Én nem találkoztam még lagból eredő hibával, talán csak 1x-2x láttam falbaeső autókat..de a saját járgányom nem rakoncátlankodott még. Ergó mások által én nem látszok rendesen? Mit tudok tenni ellene? Hazai pálya kizárólag..?Vezetési segédletek amúgy sincsenek, nem vagyok én kezdő kérem
Szerencsére az újrainstall óta nem jött elő a hiba. kopp-kopp
egyszer "lefagyott a hang" de restart után az is rendbejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Háztartási gépek
- VR topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval hagyom (Ph!)Speed(R)nek =re.