Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Nálam így nézet ki a a befutó. Érdekes a második lemaradása, az elsőhöz képest
.
Ez a kép meg azért érdekes, mert az első célbaérése után 43másodperc van, hogy beérjen az ember. Na én ezt kicsit túlléptem, de még elfogadta a célbaérést.
Ezen a képen meg a 2-3-4 befútó szorossága látható.Egyébként nem tudom figyeltétek-e, de a végén amikor kiírja mennyi rp-t, xp-t kapsz. A fenti és a középső számot összeadva, még véletlenül se az alulra kiírt értéket adja. Pedig az már elvileg az összesítés, tehát csak annyi számít (plusz pontokat is kiírja).
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.