- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Kormányom nincs, már visszaadtam a kölcsön kapott darabot, nem jött be, túl lassú voltam hozzá. Most átállítottam 90 fokosra a kerék kitérítési szöget vmit. De nem lett jobb az időm mint alapbeállítással, talán pár század...elenyésző. 58.1 füvezéssel.
De ami a legnagyobb vicc, kapaszkodjatok, utolsó tankolás után 1 másodperccel kaptam ki magamtól minden körben. Úgy volt h a pit megint 993 ra lett készítve, de 1 kis hiba csúszott bele, az uccsó 27.körben nem 3 körre hanem kb 6ra tankoltam, elaludtam mellette
Na akkor elkezdtem álló helyben pörgetni a motort, nem kuplunggal, hanem falnak nekitámaszkodva, szal pörgött a kerék is. így lefogyasztottam a benga állományt annyira hogy pont beérjek a célba majd a 30 kör végén. És egyszerűen a 29körben 1 másodpercel kaptam ki magamtól, ugyanennyivel a 30.ban is ha nem többel. itt a screen
Új hozzászólás Aktív témák

- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na akkor elkezdtem álló helyben pörgetni a motort, nem kuplunggal, hanem falnak nekitámaszkodva, szal pörgött a kerék is. így lefogyasztottam a benga állományt annyira hogy pont beérjek a célba majd a 30 kör végén. És egyszerűen a 29körben 1 másodpercel kaptam ki magamtól, ugyanennyivel a 30.ban is ha nem többel. itt a