Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Még mindig nem teljesen tiszta, hogy mit lehet akkor
Én minden este simdriftezek csapattársammal. Amennyiben jól értelmeztem, akkor ez még engedélyezve van, a fánkozás viszont nem. Ellenben ez csak csapaton belül von maga után tiltást, vagy csapaton kívülállóval se szabad fánkozni? Engem csak az bosszant, hogy figyelmeztetés nélkül büntetnek elvileg, de kiírni részletesen sehova se írták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én minden este simdriftezek csapattársammal. Amennyiben jól értelmeztem, akkor ez még engedélyezve van, a fánkozás viszont nem. Ellenben ez csak csapaton belül von maga után tiltást, vagy csapaton kívülállóval se szabad fánkozni? Engem csak az bosszant, hogy figyelmeztetés nélkül büntetnek elvileg, de kiírni részletesen sehova se írták ki.