- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Előre is bocsánat, hogy minden napra jut mostanság valami kérdésem, de ez szerintem tényleg fontos több ember szempontjából is. Ugye tegnap kérdezgettem ezt a fánkozást, hogy hol érdemes, de most olyan kérdésem lenne, hogy egyáltalán lehet még? Paja azt írta nem is oly' rég, hogy szerinte igen. Viszont megjelent egy topic aeria fórumán miszerint az egész csapat bűnhödik, ha csaláson kapnak rajta tagokat. Azt, hogy mi a csalás nem írták le, de elvileg a trunk meg a driftelés engedélyezett. Viszont ebbe beletartozik a fánkozás is?
Most GM_1fastcrx hozzászólásában találtam egy ilyen részletet:
"...The entire crew was found to be guilty of using "doughnuts" in Sim and other modes to mass RP and exploit the KOTH. How you say I knew this? Well we saw them doing it and the Crew leader came clean and told us they were. If you all were doing it then you all should definitely be punished for it..."
Ezek szerint simdrift mehet, de fánkozni csapattársammal eszembe se jusson? Nagyon nem mindegy

Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Milyen egeret válasszak?
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Arc Raiders
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest