Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Húú de jó h feljött az EVO vs. STi téma. Engem is csábított már a gondolat, de nem tudtam köztük dönteni:S Viszont cl 5-ből megvettem az NSX-et nyeremény AP-ből, mert beleszerettem a kinézetébe
Menni még nem sokat mentem vele, mert előbb fel akarom tuningolni. Olyan kérdésem lenne, hogy azon kívül, hogy szép, mennyire versenyképes? Statok alapján az EVO rohadt jól gyorsul kimaxolva, az NSX meg verhetetlen végsebességben. Eddig az alap kocsikon kívül egy kimaxolt Stallion, meg egy közepesen tuningolt NSX van meg. Utóbbival tudok majd boldogulni cl 5-ben vagy vegyek mellé egy EVO-t vagy WRX-et? Ha versenyképes velük, akkor inkább ellövöm az AP-t a Corolla és Toyota 2000 párosra
Előre is köszi a segítséget 
Új hozzászólás Aktív témák

- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Menni még nem sokat mentem vele, mert előbb fel akarom tuningolni. Olyan kérdésem lenne, hogy azon kívül, hogy szép, mennyire versenyképes? Statok alapján az EVO rohadt jól gyorsul kimaxolva, az NSX meg verhetetlen végsebességben. Eddig az alap kocsikon kívül egy kimaxolt Stallion, meg egy közepesen tuningolt NSX van meg. Utóbbival tudok majd boldogulni cl 5-ben vagy vegyek mellé egy EVO-t vagy WRX-et? Ha versenyképes velük, akkor inkább ellövöm az AP-t a Corolla és Toyota 2000 párosra