- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Tudna nekem valaki olyan segíteni, aki szokott xp csajt használni? Még nem bontottam ki az ajándékot, mert olyan hétvégére tartalékolom, amikor totál ráérek. Szeretnék minél többet fejlődni adott idő alatt
Viszont erre mi a legjobb mód? RP szerzés céljából a duplázóra nem kérdés, hogy explorer, de ha nincs más xp növelőm csak a csaj, akkor is 3 nap alatt az explorer a legjövedelmezőbb? Igazából nem csináltam még nyolc acc-ot a gépre, hogy kipróbáljam mennyit is ad úgy, ha csak én szedem, meg időben se tudom mennyi. Szóval, ha egymagam szedem és másik hét acc csak bent áll, akkor kb mennyi XP-t lehet összeszedni csak a hack pack-kel meg a csajjal? Ha teszem azt fél óráig tart egy menet így, akkor nem jövedelmezőbb kismillió wangan-t nyomni 3 napon át éjjel nappal?
Tudom noob kérdés, de még nem próbáltam ki ezeket és hátha van valaki, aki tudna válaszolni. Nagyon hálás lennék
Más: Az irányítás változott most valamit? Érdekes, hogy az NSX-em nem fordul meg helyben. Nyomom a gázt és az irányt, de csak szépen megy körbe-körbe hatalmas ívben. Eddig egy helyben pörgött ilyenkor
Valaki tapasztalt hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest