Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazzzs

senior tag

Tudna nekem valaki olyan segíteni, aki szokott xp csajt használni? Még nem bontottam ki az ajándékot, mert olyan hétvégére tartalékolom, amikor totál ráérek. Szeretnék minél többet fejlődni adott idő alatt :) Viszont erre mi a legjobb mód? RP szerzés céljából a duplázóra nem kérdés, hogy explorer, de ha nincs más xp növelőm csak a csaj, akkor is 3 nap alatt az explorer a legjövedelmezőbb? Igazából nem csináltam még nyolc acc-ot a gépre, hogy kipróbáljam mennyit is ad úgy, ha csak én szedem, meg időben se tudom mennyi. Szóval, ha egymagam szedem és másik hét acc csak bent áll, akkor kb mennyi XP-t lehet összeszedni csak a hack pack-kel meg a csajjal? Ha teszem azt fél óráig tart egy menet így, akkor nem jövedelmezőbb kismillió wangan-t nyomni 3 napon át éjjel nappal? :D Tudom noob kérdés, de még nem próbáltam ki ezeket és hátha van valaki, aki tudna válaszolni. Nagyon hálás lennék :)

Más: Az irányítás változott most valamit? Érdekes, hogy az NSX-em nem fordul meg helyben. Nyomom a gázt és az irányt, de csak szépen megy körbe-körbe hatalmas ívben. Eddig egy helyben pörgött ilyenkor :F Valaki tapasztalt hasonlót?

Új hozzászólás Aktív témák