- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Amit most írok, az én részemről ennek a témának utolsó hsz-e!! Nem érdekel ki, hogyan csalódik bennem, h mit hisztek. Két dolog miatt raktam be (és ez publikus topikban található, amit beszúrtam, bárki elolvashatja!!):
- a legfőbb h okuljanak belőle mások. A modik kiemelték h ne reggeljen 2 hétig...
- h ha valakinek eszébejutott volna később felhozni h hova lett, mivel még friss a téma most zárjuk le, h permanent kapott.
Én megbeszéltem vele dolgot (úgy ahogy) itt. A belerúgás az lenne ha kihasználnám a helyzetet, ő olvashatja a topikot reg nélkül, de nem írhat, én meg ocsmárolnám őt vagy valami hasonló, finomabb formában. Nem is fogok, nem is állt szándékomban hasonlókat tenni. Ennyi. Nem haragszom senkire, de attól még utálhattok.
Egyébként sajnos én is így vagyok, sokkal jobban szeretek külföldiekkel dumálni, versenyezni. (persze az itteni normális társasággal is, de az sajnos elég kevés magyart jelent összességében
)Visszatérve a játékhoz:
Mariann - tegnap velem is dettó uez történt, killépek a lobbyból és csak a kocsimat láttam, a menü eltűnt. Elkezdtem írogatni systembe és megnéztem egy játékos adatlapját. Bejött az ablak és visszajött a lobby és ki tudtam lépni a menübe. De mikor újra megpróbáltam, megint semmi.
Illetve csinálhatnának valamit ezzel a lassúsággal is, mert a kurzor szaggatása elég bosszantó tud lenni...
Új hozzászólás Aktív témák

- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)