Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .-Blade-.

csendes tag

válasz Mariann294 #18963 üzenetére

Teljes mértékben igazad van, Mariann. És én is jobban szeretek külföldiekkel játszani... sokkal kevesebb az anyázás és nincs az ami itt a magyarok között. De a magyar emberek mind ilyenek.. a vérükben van, vagy én nem tudom, de az America's Army magyar közössége sem különb ennél. Mindenki ott rúg bele a másikba/ott köt bele a másikba ahol csak tud. 8-9 ember az, akivel rendesen eltudok játszani bármilyen játékban... Sokan annyira kockák, függők, gamerek (vagy hívják magukat annak aminek akarják, nem ez a lényeg..) hogy nem lehet velük másról beszélni, csak egy adott játékról. Gyerekesen, óvodásan viselkednek. És persze, hogy a másik háta mögött mer csak mutogatni. Ha valakinek valami baja van, jó lenne ha megmondaná a másik szemébe. Crea, benned én is csalódtam... de valahogy nem is érdekel...

PT: A játékról csak annyit, hogy ez a patch csak elkúrta az egészet... szaggat a játék, eltűnik a menü stb... letöröltem, leszedtem az 1,6 GB-osat és azzal próbáltam meg elindítani, de az UPDATE 1%-nál hibát ír ki... úgyhogy sikerült elszarni az egészet... :((

Új hozzászólás Aktív témák