Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Két futam között pár napja ezzel szórakozok, lehet benne BlackJackezni, de ez csak mellékes. Böngészős szöveges gengszter szerepjáték. Ide kattintva tudtok "áldozatommá" válni, lehet hogy egy IPről csak egyszer lehet eljátszani az áldozat szerepét.
Hétvégi LAN partin két töltés között, vagy amíg valaki telepít valamit nagyon jól jött...egy kis mellékes kikapcsolódás. Azért bátorkodtam ide betenni mert bőven elfér a PT mellett, amíg várni kell valakire míg betölt addig ez tökéletes, szerintem. Kattintasz pára aztán mehetsz vissza aszfaltszaggatni
Mariann, ez pont neked való
Hogy mentek a hétvégi ligafutamok? Láttam megvolt a PHs nőnapi összejövés valamelyik touringon

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest