Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ervin33
tag
csao. énis csak a gyak futamhoz tudok hozzá szolni. sok a kezdö meg aki még nem olyan jo mint te és mások. kell ez a gyakorlás,viszont sokszor volt hogy nem a kezdök hibázgatk gyak futamon. hanem a jobb piloták. inkább a gyfutamokat inditsuk ujra mint a versenyeket, föleg most hogy már elég sokan leszünk a rajtrácson. sokat kell gyakorolni,föleg aki a középmezönyböl indul. gondolj bele,pl: gyakorlok 2 hetet abbol 1 hét mire teljesen belövöm a gépet, azt versenyen meg ez elsö kanyarban elszállok,a kevésbé gyakorolt pilota véget. az boszanto lenne. röviden ennyi:-))
-
Stirlitz
senior tag
Gondolom fair play modon játszol, de erröl mások nyilatkozzanak, mivel én a mezőny végén-közepében szoktam lenni, Te meg az elejében.
Szal nem szoktunk találkozni túl sűrűn, az biztos. Viszont van rossz szokásod. Kicsit lehetnél toleránsabb a gyakorló futamon, amikor hibázunk. Nem szándékosan tesszük, egyszerűen, mi nem vagyunk olyan jók még, de reméljük, hozzád hasonlóan mi is azok leszünk. És nem is igazán az a baj, hogy beírod, hogy zavar a többszöri rajt, hanem ahogy beírod. Ne haragudj, az a sok fa****, meg hasonlók... De meg is kell védenem Téged, mivel a múltkor már kicsillagoztad
, és az így már jó. Szerintem nincs más gond. tehát nem tartalak idegesitőnek, arrogánsnak sem, és nagyképünek sem tartok senkit. Engem egyszerűen a káromkodások menyisége és "minősége" zavart csak, de mondom, már megjavultál.
-
proof88
addikt
Én sosem jeleztem, hogy nem kívánatos személy vagy! Verseny közben mindig fairplay módon játszol szerintem.
Veled kapcsolatban 2 gondom van:
- az egyik a kisebbik gond, nagyon hamar felhúzod magad és lelépsz, ha túl sokszor indítjuk újra a gyakorló futamokat. Én sem szeretem, dehát el kell fogadni a dolgot, valamikor csak túllendülünk rajta ...
- a másik pedig, amit hozzám vágtál múltkor, hogy nagyképű vagyok. Ez engem teljesen váratlanul ért, azt hittem jóban voltunk mindig is. Sosem akartam bunkó vagy lekezelő lenni senkivel. Nagyképűnek sem érzem magam. Nekem ráadásul rosszabb eredményeim is vannak, akkor mire lennék nagyképű? Most eszembe jutott, a "nem ismerjük egymást" mondatod zaklatott fel leginkább... jó nem ismerjük egymást, csak neten keresztül... de korábban mondhattad volna, ha zavar a stílusom, de ezt így hirtelen rám öntötted ...Az igaz, hogy nem kötelező mindenkinek jóban lenni mindenkivel, de nem tudom, hogy mi a bajod velem. Ok tudom, hogy nem tetszett a múltkori beszólásom, de az nem fikázás akart lenni. De akkor is miért hívtál nagyképűnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest