- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Csabee. #11599 üzenetére
nem tudok most konkrét létszámot mondani mert kicsit szétszóródtak ezek a dolgok
, de kb 20-an vagyunk jelenleg, +/- 5 fő.
1 szezonon már túl vagyunk, most éppen pihenés van meg minden, szervezkedés, stb. Szeptember elején indul a köv szezon.
Ha felpattintod a trackpackom, akkor bizonyosodj meg affelől, hogy elolvastad amit a linkelt hsz-ben írtam (rossz mappába csomagolja ki a cumót).
A szerver díjra sem tudok egyelőre pontosat írni, havonta 1 főnek 3-400 ft lesz kb, de előre kell fizetni az egész szezont, hogy elejét vegyük a "majd jövő héten kifizetem" és a "kemény vagyok, de fékezni nem tudok" embereknek.Tehát 3-4 rugóra kell számolni. Ezért csak olyanokat is várunk, akik komolyan gondolják. És ebbe persze az is beletartozik, hogy a szabályzatot megértik, elfogadják, tiszteletben tartják a többieket a fórumon, a chaten és a pályán is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest