- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Köszönöm, mester :DD
Még valamilyen SQL alapú dolgon gondolkozok, a volt állami munkahelyemen is SQL alapú az egész nyilvántartás, országosan. Meg hirdetésekben is sokat olvastam, hogy SQL fejeket keresnek. Csak anyagot eddig nem nagyon találtam hozzá... de most majd ráérek... munkanélküliség suxxxx :( -
Warlock_42
senior tag
És ezen belül ? Game, 3D, sima alkalmazások, adatbáziskezelés, vagy... ?
Másik: már próbálgattam a Win API programozását, de alapban ott akadtam el, hoy milyen fordítót használjak? M$ VStúdióval nem nagyon bírok megbarátkozni, meg a helpet is elég nehéz beszerzni hozzá... :( A Borland féle fordító nagyon tetszett de sajnos 4.0 járt csak nálam... van belőle újabb és jól használható ? -
Warlock_42
senior tag
Talán Tiggy kolléga megbocsássa, hogy itt tenném fel én is a kérdésemet, amellyel hasonló cipőben evezek. Szal annó DOS alatt ''jó'' programozó voltam C és Pascalban de itt a windózos világban nem igazán találok magamra. Merre vezet tovább a programozók útja? Nem óhajtok megtanulni valami szemét webnyelvet amit két hét mólva elfelejtenek és a húzkodd ide-oda, kész a programod, hű de ügyes kisfiú vagy típusú ''programírás'' sem jön be. Szerintetek programozás tekintetében mibe érdemes jelenleg belevágni, mi az ami nem avul el olyan gyorsan és esetleg még keresni is lehet vele ? Gameprogramozás konzolra? Vagy esetleg alkalmazásfejlesztés mobiltelefonokra ? Vagy Unix + C lesz a jövő ??
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- Tesla topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest