- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Érdekes, ha hozzászólok egy topichoz, az pillanatok alatt behal. :DDD
Szólni kéne a tervezőnek, hogy csináljon már valami stabilabb verziót. :t -
GuMipOkE
senior tag
Sajna még nem sikerült megszereznem a Visual St.NET 2003-at. Próba szintjén már feltettem a BC++B6-ot, de a verziókülönbségek miatt néhány forráskódom nem akart jól működni. De asszem ha befejeztem ezeket a programokat, akkor átállok majd a B5-ről B6-ra.
Anno mikor elkezdtem kutakodni, hogy mivel érdemes foglalkozni, akkor a Borland Delphi és a Borland C++ volt a terítéken (főleg hogy ezeket le tudtam tölteni a netről :DDD) és pár hétig vaciláltam hogy, melyikbe vágjam bele a fejszémet. Annak ellenére, hogy korábban TPascalban nyomultam, a C++-t választottam. És utólag azt kell mondanom, hogy nagyon megtettszett a C++.
Ugyhogy csak akkor akarok váltani, ha a Visual Studio fel tud valami olyat mutatni, ami meggyőz... :D -
GuMipOkE
senior tag
Dolgozik valaki Visual Studio.NET 2003-on? Ezen rágódom egy ideje, hogy érdemes-e váltani... Most Borland C++ Builder 5-ön nyomulok, sőt ma jött le a Bulider 6. (azt se tudom, hogy érdemes-e átállni 5-ről 6 ra...) :DD Mert a marketing szövege az M$-nek ezen a téren még ''igérgetőbb'', mint más dologban. Szal itt csámcsogok magamban...
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- Tesla topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest