Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ValGerald
üzenetére
Igen, matek fakton voltam, de nem emelteztem. Egyetemen viszont semmit nem köszönhetek a faktnak, mindent itt tanultam meg. Analízisból, algebrából és diszkrét matekból sem nyújtott számomra semmiféle előnyt. Egyedül az ötös érettségit köszönhetem neki

Ha Miskolcra jönnél, akkor számíthatsz rám
-
válasz
tboy93
üzenetére
Köszönöm szépen a véleményeket mindenkitől, érdekes discussion alakult ki a két nyelvről az biztos. Számomra az út a Javahoz fog vezetni, még pedig azért, mert nem tudom úgy összerakni az órarendem, hogy C#-ot válasszak.
Bár nem gondolom, hogy a második féléves OOP tárgy nagy mértékben hatással legyen az életemre a jövőben, szóval azt hiszem hogy nem is igazán számít, jól van ez így. Első félévben úgyis C-t tanultunk, tehát az alapok mondhatni már megvannak.
-
válasz
ValGerald
üzenetére
Miskolcon vagyok programtervező informatikus elsőéves, a matek az gáz, nagyon, de főleg csak a tanárok miatt
Mostmár 2. félévben mivel magam választhatom ki a gyakorlataim (első félévben nem lehetett, csak a mintát), így valamivel kényelmesebb lesz.Nekem egy kérdésem lenne. Objektum orientált programozás tárgyon választani kell Java és C# között. Nincs tapasztalatom egyikkel sem igazából. Később a web nem igazán érdekelne, és a mobil fejlesztés sem, max iOS érdekelne... Azt hallottam, illetve láttam magam is, hogy Java-ra nagyobb az igény, legalábbis Mo.-n. Melyiket lenne érdemes választanom? Talán látszik, hogy tulajdonképpen fogalmam sincs, melyiket akarnám választani vagy melyik lenne megfelelőbb... Talán mindegy? Elvégre nem nehéz az átállás egyikről a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi