Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ValGerald
csendes tag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Igen, pontosan a matek miatt gondolkodtam el a szak miatt, hogy lehet a gazdasági infó egyszerűbb lenne boldogulni, mert a gazdaságot is kedvelem. Amúgy te jártál gimibe faktra, vagy bármilyen előkészítőre matekból?
-
tboy93
nagyúr
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Mindket nyelv alkalmas arra ma Magyarországon, hogy konnyen elhelyejkedj vele. Ha az egyikbe belejossz, konnyen meg lehet tanulni a masikat is. En elobb javaztam, aztan vegul c#-nal kotottem ki, mert jobban bejott.
Van egy 10%-os különbség kb a fizetesekben a java javára, dr ne ez alapján dönts.
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Amit martonx mondott, amellé még hozzáraknám azt, hogy a C# szerintem jobban megtervezett nyelv (egyrészt alapból nagy rajongója vagyok Anders Hejlsberg munkásságának (Turbo Pascal, C#, Typescript), másrészt volt alkalma okulni a Java (és a C++) hibáiból), én már csak emiatt is azt választanám.
-
martonx
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
A java egy őskövület. Az Enterprise fejlesztések évtizedes tehetetlensége tartja életben, illetve anno az Android adott neki egy erős lökést, de mostanra ott már mindenki átállt Kotlinra.
No persze pont az Enterprise beágyazottsága miatt nem fog kihalni sose, munka is mindig lesz benne, lásd per pillanat is keresnek még Cobol fejlesztőket is. Illetve Java vonalon még vannak webes projektek, de ezek egyre ritkulnak.
A C# valamivel újabb nyelv (viszont pár éve drasztikusan megújult, ami folyamat jelenleg is tart), szintén van Enterprise vonalon is, de nem annyira mint Java. Webes vonalon egészen sok helyen bele lehet futni, cross-platform fejlesztéseknél Xamarinnal is jó pár helyen használják.A döntés a tied.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest