- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
andronymus #7858 üzenetére
"most mondták nekem, hogy printscreenelni kell"
Tényleg? Hmm, hát furcsa egy elgondolás. Főleg, hogy ha elektronikus formában küldöd valahova, akkor még csak nem is másolható a kód."A NetBeans-ben meg egyszerűen csúnya és nem átlátható egy idő után azt már néztem."
Bocsi, de miről beszélsz?
Semmi baj nincs a NetBeans syntax highlightjával, ha a beállított téma nem felel meg, akkor állítsd át. Átlátható, NEM csúnya. Azt még megértem, ha valakinek más fejlesztőkörnyezet a kedvence, de hogy csúnya lenne és nem átlátható, az egyszerűen hülyeség.Visszatérve az eredeti témára:
van még egy ilyen módszer, amivel Wordbe tudsz syntax highlightolt kódot illeszteni:
http://stackoverflow.com/questions/387453/how-do-you-display-code-snippets-in-ms-word-preserving-format-and-syntax-highlig/2653406#2653406
Insert > Object > OpenDocument Text
innentől lényegében dokumentumot tudsz szerkeszteni a dokumentumban, ami azért jó, mert az eredeti dokumentumodat nem gányolod széjjel mindenféle stíluselemmel, DE kétszer rákattintva erre az objektumra - az eredeti dokumentumban - bármikor tudod módosítani ezt a beágyazott, syntax highlighttal ellátott kódot.
Ide jöhet például a korábban javasolt Notepad++-ból exportálós módszer, vagy Visual Studióból, vagy Eclipse-ben is van ilyen RTF-formátumban exportálós módszer, azzal is be tudod rakni a kódot ebbe a beágyazott dokumentumba, stb.Szerintem ez utóbbi módszer még a legbarátságosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest