- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
[Szerkesztve]
-
ReJim akkor tudnál nekem segíteni??
-
Tudja valaki hogy delphiben/pascalba hogyan kell lpt-ről beolvasni?
ReJim! Remélem ráéersz majd...
Jester01!
''DOS alatt a 0x378-as I/O portot kell írni/olvasni.
Windows alatt szintúgy, de csak kernel módban lehet.
Lehet a neten találni kész driver dllt.''
Ez most mit takar?
Keresek NOKIA 3410-est olcsón, csak az legyen a lényeg hogy telefonálásra lehessen használni. Buheráláshoz kell.
Mivel lehet *.MID-be tömöríteni zenét? -
válasz
Jester01
üzenetére
Az oprendszer nekem mindegy de ha lehet akkor XP. A nyelv lehetne magyar, mármint a menü meg ilyenek. Sajnos nem értek a programozáshoz ezért keresnék v.kit aki tud nekem segíteni. Ha van olyan program amivel lehet másikat készíteni azt is sívesn megnézném de lehet hogy boldogulok vele...
A program amit szeretnék készíteni, az a COM-1-ra készülne. Azt szeretném, hogy ha én leírok egy szöveget és rákattintok egy gombra, akkor azt kódolja be morse jelekbe, (amit én megtudok neki adni hogy mi legyen pl.:''a'' ''.-'' ) és a megfelelô ütemre a COM porton továbbítsa rövid és hosszú jeleket. Ha például egy ''a'' betüt szeretnék, akkor a COM-porton egy helyen (tökmindegy hol) lead egy pl.:5voltos feszültséget fél másodpercig (ez a rövid) és egy hosszabbat ez 1mp. Így tranzisztor segítségével egy másik áramkörbe tudom helyezni a morse impulzusokat. Az áramkör egy Rádió adó-vevő lenne, ami hang-pittyegésekkel továbítja a másik adónak ami most vevő. A másik adó veszi a jelet és továbbítja a másik PC COM portjához, ami ezután visszakódolja a morzejeleket és utána azt kiírja szövegesen.
Ennél szerintem részletesebben nem tudom leírni. (szerintem).
elöre is köszz![[kép] [kép]](http://forum.huncraft.hu/images/smilies/exclaim.gif)
-
Tud v.ki segíteni vagy mennyek inkább más topicba?
-
Nemtudom hogy mennyir vág a témába de azért:
Olyan programot keresek amellyel programot lehet készíteni.
A program amit szeretnék készíteni, az a COM-1 portot tudja vezérelni. Azt szeretném, hogy ha én leírok egy szöveget, akkor azt kódolja be morse jelekbe, és a megfelelô ütemre a COM porton továbbítsa rövid és hosszú jelekben. Így tranzisztor segítségével egy másik áramkörbe tudom helyezni a morse impulzusokat. Az áramkr egy Rádió adó-vevő lenne. A másik adó veszi a jelet és továbbítja a másik PC COM portjához, ami ezután visszakódolja a morzejeleket és utána azt kiírja szövegesen.
Enyi lenne kb a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- Apple MacBook
- Milyen NAS-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi 14T Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://forum.huncraft.hu/images/smilies/question.gif)