Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Vegre egy igazi ''elvtars''..
Jomagam is beleszerelmesedtem a javaba, meghozza a gyonyoru OO szemlelete miatt. Tenyleg miert is nem jsp alapu a site?Hogy vagy kepes abban a gany phpben dolgozni? Szornyu egy ''nyelv''. Scriptnek indult de reg tulnotte magat, es sajnos olyan dolgokra hasznaljak manapsag, amire szerintem egyaltalan nem valo. Egyetlen idegesitobb nyelvet ismerek nala, ami meg sajna a sajat feladatat is csak nehezen kepes ellatni: a javascript. Amit ott a this kulcsszoval muveltek az a bun netovabbja...
-
Superman
nagyúr
A pascal, a C++ és a Basic miért nem tetszenek neked? Azért egy kliens -
szerver programozást inkább Delphiben (bocs: Borland Pascalban) vállalnék,
mint PhP -ben. A Delphi - nek nagy a népszerűsége, a levelezőlisták tömve
vannak, rengeteg mindenhez jó, éppúgy ahogyan a Visual Basic. Nem tudom mi
bajod van velük, a legtöbb programozót ilyen ismeretekkel kersik. (Visual
Studio.Net, Delphi, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest