- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Forest_roby #1781 üzenetére
nem ertek hozza, csak googlirol szedtem.
using System;
class InputIntro
{
public static void Main()
{
string input = '''';
int intTest = 0;
float floatTest = 0;
Console.WriteLine(''Type in an integer:'');
input = Console.ReadLine();
intTest = int.Parse(input);
Console.WriteLine(''Type in a decimal:'');
input = Console.ReadLine();
floatTest = float.Parse(input);
Console.WriteLine(''int: {0} float: {1}'', intTest, floatTest);
}
} -
Fisha
őstag
-
Fisha
őstag
Angster Erzsebet konyve szerintem elegge jo, vannak benne c++, es object pascal peldak is, de osszesegeben nyelvfuggetlen. Van egy javas kiadasa is. Egyebkent teljesen nyelvfuggetlenul csak az alapokat lehet elsajatitani, mivel azert nem teljesen azonosak az OO-t megvalosito nyelvek sem. Lasd pl javaban interface, mig c++-ban tobbszoros oroklodes, es friend osztalyok. Object pascalban meg tudtommal egyik sincs
.
-
Fisha
őstag
Vegre egy igazi ''elvtars''..
Jomagam is beleszerelmesedtem a javaba, meghozza a gyonyoru OO szemlelete miatt. Tenyleg miert is nem jsp alapu a site?Hogy vagy kepes abban a gany phpben dolgozni? Szornyu egy ''nyelv''. Scriptnek indult de reg tulnotte magat, es sajnos olyan dolgokra hasznaljak manapsag, amire szerintem egyaltalan nem valo. Egyetlen idegesitobb nyelvet ismerek nala, ami meg sajna a sajat feladatat is csak nehezen kepes ellatni: a javascript. Amit ott a this kulcsszoval muveltek az a bun netovabbja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest