Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrus
csendes tag
Hegedüs:
Én talán tudok segíteni. Már 3 éve programozgatok 3D-s dolgokat.
Én a Visual Basic 6.0-t használom, mert egyszerű, viszont lassú.
Ha azt már tudod használni, akkor némi angol tudással simán meg tudsz sokmindent a DirectX SDK 8-ból (VB 6-ra is van).
Kell még hozzá némi 3d geometria-tudás. Nem tudom mennyire vagy benne a témában. Ha érdekel írj!
[Szerkesztve] -
Miracle
senior tag
ehh... játékot... vazz... az híresen könnyű. ha nagyon keményen ráfexel is 1 éven belül ne nagyon gondolj ilyen dologra. persze az egy év azt feltétlelzi, hogy carmack jelentéktelennek tűnjön melletted. na mindegy. először algoritmizálni kell megtanulni, meg elemi programokat írni. mostanában nem néztem ilyeneket könyvesboltban, nem tudok példát mondani, hogy milyen könyvet végyél, de egy kezdő PASCAL(nem delphi) jó lenne, mert azokban van valami kis nagyon elemi programozás-elmélet is, amivel kezdők elindulhatnak. és ha már pascalul úgy ahogy tudsz, akkor érdemes elgondolkozni C-n vagy c++on. de az még messzi van. sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- VoLTE/VoWiFi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OpenMediaVault
- Android szakmai topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest