Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrus
csendes tag
Hegedüs:
Én talán tudok segíteni. Már 3 éve programozgatok 3D-s dolgokat.
Én a Visual Basic 6.0-t használom, mert egyszerű, viszont lassú.
Ha azt már tudod használni, akkor némi angol tudással simán meg tudsz sokmindent a DirectX SDK 8-ból (VB 6-ra is van).
Kell még hozzá némi 3d geometria-tudás. Nem tudom mennyire vagy benne a témában. Ha érdekel írj!
[Szerkesztve] -
Miracle
senior tag
ehh... játékot... vazz... az híresen könnyű. ha nagyon keményen ráfexel is 1 éven belül ne nagyon gondolj ilyen dologra. persze az egy év azt feltétlelzi, hogy carmack jelentéktelennek tűnjön melletted. na mindegy. először algoritmizálni kell megtanulni, meg elemi programokat írni. mostanában nem néztem ilyeneket könyvesboltban, nem tudok példát mondani, hogy milyen könyvet végyél, de egy kezdő PASCAL(nem delphi) jó lenne, mert azokban van valami kis nagyon elemi programozás-elmélet is, amivel kezdők elindulhatnak. és ha már pascalul úgy ahogy tudsz, akkor érdemes elgondolkozni C-n vagy c++on. de az még messzi van. sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Bizonytalan időre elhalasztották a Deus Ex Remasteredet
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Pánik a memóriapiacon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- Synology DS216SE lemezek nélkül
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest