- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabriZ
csendes tag
válasz
!wannabe #3896 üzenetére
csak a nagyobb cégeknek van kifizetni pénzük egy ügyes profi programozót,egy magán ember az ötleteit nem tudja megoldani sok esetben.
Jaa és a nagyobb cégek zsidó kézben vannak.
Nem tudom mi nem érthető!
ahol 60ezer a fizetés nem hiszem hogy kitud fizetni egy programozót,mikor egy selejt tanulatlan is horror összegeket mond! -
amargo
addikt
válasz
!wannabe #3440 üzenetére
Igazad van programozáshoz elég ennyi, de jó programozónak nem elég ennyi.
Erről egy aranyos történetem van előre leszögezem, hogy nem vagyok atomfizikusok, de tanultam és érdekelt a téma jó is voltam(mára már felejtek..).
Olyan 6éve összetalálkoztam egy hajléktalannal és elkezdünk beszélgetni, sok témát érintettünk és akkor elkezdünk beszélni fizikáról, kutatókról stb.. és akkor döbbentem rá, hogy egy hihetetlen értelmes és okos emberrel állok szembe (akkor hogy került erre a szintre?, akkor nem mertem megkérdezni..), ami témákat én ismertem mind tudta, mondott dolgokat, aminek utána nézve igazat kellett, hogy adjak.Talán tanulság, atomfizikához tényleg több kellhet, viszont még egy megtudok írni "hello word" programozóra is mindig szükség lesz, és mindig lesz munkája.
-
DarkByte
addikt
válasz
!wannabe #3440 üzenetére
Valószínűleg tényleg nincsenek egy szinten, mármint a programozás és amiket felsoroltam. Viszont ha valakinek nagyon nem áll rá az agya arra a gondolkodásra amit ez a terület megkövetel, akkor annak maximum papírja lesz ha elég kitartó, de valójában se nem szereti, se nem érti. (ismerek ilyen embert)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest