Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Lazán kapcsolódik, de azért beteszem ide:
Indiana Jones and the Iron Phonix
Maga az oldal is nagyon jó, de ebben a cikkben erről a soha el nem készült játékról van szó, és benne van az eredeti design doksi is [link]
Nagyon érdekes olvasmány mindkettő.
-
DopeBob
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Codecool-nál pl azt írják, nem kell fizetni, majd a munkabéredből 18 hónap alatt levonják, ha meg 3 hónap alatt nem találnak neked melót, ingyen volt.
Most nem olvasom el a cikket, nem tudom, hogy ebben írják e, gyakorló senior fejlesztőik vannak, vállalkozóként, fizetnek nekik 6-800k-t/hó az oktatásért. Ez szerintem teljesen rendben van, ennél olcsóbban, a tandíj meg akkor már ebből következik.
-
DopeBob
addikt
Hát, ha rendelkeztek vele, én így első az MS Access-t mondanám, viszonylag egyszerű benne ilyeneket csinálni adatbázis + rá űrlapok adatfelvitelhez/módosításhoz, illetve jelentéseket is könnyen lehet vele csinálni. Nem esküszöm meg rá de valami hasonló demo adatbázisa mintha lenne is (valami eszköz nyilvántartó) Hányan használnák egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elmentegetem akkar a többit.