- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sghc_toma #3770 üzenetére
igen, masolva az eger is ment
es most mar megy masolas nelkul is, a SendNotifyMessage hibatlanul mukodni latszik, ujabb hatalmas koszoneta jatek amugy a Rappelz, egy ingyenes, n+1. koreai (mintara keszulo) mmorpg
magat a jatekot mar reg meguntam (nem nehez, egy ido utan rendkivul monoton), viszont most jott egy nagyobb frissites hozza, ilyenkor mindig ranezek, igazitok picit a bot-on -
VladimirR
nagyúr
válasz
sghc_toma #3768 üzenetére
sajna sem a sendinput (ezt hasznaltam korabban, ezt mar a legelejen* megfogta a gameguard - pontosabban felismerte, hogy valami nem gombolyu es megszakitotta a kapcsolatot), sem a {mouse,keybd}_eventnem jatszik (ezt is eszreveszi), eddig legtovabb a sendmessage-el jutottam, akkor ugy tunik, marad ez a megoldas, vegulis csak egyszer kell egy gepen megejteni...
megegyszer kosz*: elotte hackshield-et hasznaltak, ami nem tudom, hogy gyakorlatban mire volt jo, de barmit probaltam, minden mukodott
ArchElf: ahhoz erteni kellene hozza ^^
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sghc_toma #3763 üzenetére
nagyon szepen koszonom a segitseget., jobb, mint volt (a getpixel kilovesevel megszunt egy masik problema is)
volna meg egy kerdesem ezzel kapcsolatban, ha nem tul nagy pofatlansag
arrol lenne szo, hogy kuldenek a programnak mindenfeleket, de elsosorban billentyuleuteseket es egermozgast, kattintasokat
mindkettohoz a SendMessage funkciot hasznalom, elobbi meg egesz jol, miota nem WM_KEY{DOWN,UP} es WM_SYSKEY{DOWN,UP} uzeneteket kuldok, hanem helyettuk WM_IME_KEY{DOWN,UP}, viszont az egermozgas es kattintasok kuldese nem akart menni
az lenne a kerdes tehat, hogy van-e alternativ mod egermozgas es kattintas kuldesere, esetleg mas uzenettel (jelenleg a WM_MOUSEMOVE, WM_LBUTTON{DOWN,UP} es WM_RBUTTON{DOWN,UP} uzeneteket hasznalom)vegulis nem egeto problema, valahol neten talaltam egy tippet, hogy tegyem a user32.dll-t a progi konyvtaraba es a DllImport-nal "./user32.dll"-kent hivatkozzak ra, akkor nem hat ra a gameguard hook-ja, s valoban, mukodik is, mint az alom, de szebb lenne, ha erre sem lenne szukseg
barminemu otletet szivesen veszek ^^
-
VladimirR
nagyúr
válasz
sghc_toma #3763 üzenetére
"ok, azt hittem, valahogy CreateDC-vel csinaltad CreateCompatibleDC helyett."
ez azert lehet, mert fentebbi post-omban baromsagot irtamtobbet is, mert rajottem idokozben, hogy nalam sem mukodik rendesen, csak mivel 1920*1440-es az asztal - raadasul ketto is van belole - az ablak meg 1024*768-as, nem tunt fel elsore, meg akkor sem, mikor kimondottan ezt neztem
a miert amugy szerintem abban keresendo, hogy a gameguard probalja megakadalyozni, hogy en ki tudjam olvasni a pixel-eket, csak azt nem ertem, hogy xp-n akkor miert mukodikes pont most kezdtem el en is azon filozni, hogy a bitmap-rol olvasom ki az ertekeket, bar en a GetBitmapBits-et hasznalom, de tokeletesen mukodik (meg a sebessegen kell csavarni egyet, mert jelenleg minden pixelkiolvasas elott masolok buffer-be es az nem tul gazdasagos, mert kepenkent lehet 1-2 ezer pixel is)
[off]par eve megprobaltak implementalni is, csodas eredmeny szuletett:
ping -i 900 10.0.3.1
PING 10.0.3.1 (10.0.3.1): 56 data bytes
64 bytes from 10.0.3.1: icmp_seq=0 ttl=255 time=6165731.1 ms
64 bytes from 10.0.3.1: icmp_seq=4 ttl=255 time=3211900.8 ms
64 bytes from 10.0.3.1: icmp_seq=2 ttl=255 time=5124922.8 ms
64 bytes from 10.0.3.1: icmp_seq=1 ttl=255 time=6388671.9 ms
--- 10.0.3.1 ping statistics ---
9 packets transmitted, 4 packets received, 55% packet loss
round-trip min/avg/max = 3211900.8/5222806.6/6388671.9 ms[/off]
-
Draut_HeV
tag
válasz
sghc_toma #3733 üzenetére
Igen, ezek így működnek, köszönöm mindkettőtöknek, a gond az, hogy ezekben a beolvasandó sztringekben meg kellene engednem a '<' karakter használatát is. Szóval ne álljon meg ott a beolvasás, csak akkor, ha az utána következő karakterek is egyeznek, azaz jelen esetben a "tomb1"-be addig kellene olvasson, amíg a "string"-ben el nem érkezem a "</H1>\n<H2>("-ig.
Remélem, érthetően fogalmaztam.Ezt szerintetek meg lehet oldani valahogyan?
-
HThomas
őstag
válasz
sghc_toma #3648 üzenetére
Köszi szépen!
Hasonlóval próbálkoztam én is az msdn alapján, de asszem a "PSSetConstantBuffers" kimaradt, és ezért (vagy nem (csak?) ezért
) a Map invalid arg-gal tért vissza.
Némi szenvedés után megoldottam a dolgot még aznap, úgy, hogy áttértem shader resource-ra, (CreateBuffer, D3D10_BIND_SHADER_RESOURCE a desc-ben), és az fx-ben meg Buffer<float4>-et használva. A Map-et végül nem is használtam, mert a CreateBuffer / pInitData működött.
Igazából fogalmam sincs ez így most mennyivel jobb vagy rosszabb... Asszem nem ártana elolvasnom rendesen valami HLSL-es könyvet / doksit, csak hát ugye sok az egyéb tanulás, meló és haladni is kéne a laborral... Nem tudsz valami jó online anyagot a témában?
Ma éjjel vagy holnap asszem kipróbálom akkor a rendes cbufferes megoldást, hátha az info alapján már menni fog rendesen...
-
Jester01
veterán
-
-
ALI_G
veterán
válasz
sghc_toma #3208 üzenetére
nem baj
köszi.
apropó, VS-t sose használtam eddig elég idei, hogy rájöjjek, hogyan kell belőni ezt az intellisense nevű cuccot. Szóval én azt vettem észre, hogy eleinte csak nagyon kevés dolgot ajánl fel, aztán egyre többet, de nem látok összefüggést az általam használt szavakkal és a megjelenített listával...A tools/options/text editorban csak be meg ki lehet kapcsolni ahogy észrevettem...
még1: az outputot hogy tudom láthatóvá tenni ott ahol az error list is van? suliban alapból ott van egy tab-ként.mod: ahha, CTRL+J-re előjön az a szép lista, de volt már olyan, hogy írásra előjött a 2. karakter után. Azt hogy lehet beállítani?
-
doc
nagyúr
válasz
sghc_toma #2631 üzenetére
csak tipp: nincs a forditasi opciok kozott vmi. word/dword- hatarra igazitas?
mondjuk logikat akkor sem sokat latok benne...
amugy nagyon raerhetsz ha azt debugolod hogy hany byte-ot foglal egy 5 elemu tomb
vagy vmi gond volt a programmal (mondjuk sok ramot eszik) es azt keresed? -
emitter
őstag
válasz
sghc_toma #1715 üzenetére
char tmp[20], host[20];
...
strcpy(tmp, '' '');
host = strcat(tmp, host);
...
hmm, így jó, viszont most meg az strcat rinyál:
call_wav_server.cpp:80: error: incompatible types in assignment of 'char*' to 'char [20]'felettébb érdekes.. amúgy mi számít const char*-nak? amit én adok meg ''''-ek között?
-
emitter
őstag
válasz
sghc_toma #1712 üzenetére
most meg pl. ennél szegmenshibázik:
...
char *server_app;
...
else strcpy(server_app, ''./wav_server'');
...
amúgy így sima értékadással télleg nem lehet sztringeket másolni?csak már keverek mindent, és nincs itt a C-könyvem, h utánanézhessek
szerk: ezt főleg azért nem értem, mert ez meg jó:
...
char *tmp;
...
strcpy(tmp, '' '');
...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest