Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
hmm, azt hiszem, az elozo hsz-edben felreertettem valamit: most akkor ha masolod a user32.dll-t, akkor az egermozgatas is megy? ha igy van, akkor a hsz-em DirectInput-os resze nyilvan tokfoloslegesen van ott

nem hagyott nyugodni a dolog, keresgeltem.. talaltam neten egy listat a GG altal hook-olt API-krol.. ezek kozt ott van ugye a SendMessage es a PostMessage, de nincs koztuk a PostThreadMessage es a SendNotifyMessage.. elkepzelheto, hogy ez a ket API hasznalja a masik kettot, es akkor ugyanugy nem mukodnek, de egy probat meger szerintem..
PostThreadMessage kicsit problemas, mert nem tudod, melyik szalnak kell kuldeni az uzenetet.. erre csunya, de valoszinuleg mukodo megoldas, ha felsoroltatod az osszes szalat, es mindnek kikuldod:DWORD pid;
GetWindowThreadProcessId(hWnd, &pid);
HANDLE hThreadSnapShot = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPTHREAD, pid);
if (hThreadSnapShot != INVALID_HANDLE_VALUE)
{
THREADENTRY32 te;
te.dwSize = sizeof(THREADENTRY32);
if (Thread32First(hThreadSnapShot, &te))
{
do
{
if (te.th32OwnerProcessID == pid)
{
PostThreadMessage(te.th32ThreadID, WM_KEYDOWN, VK_RIGHT, 0);
}
} while(Thread32Next(hThreadSnapShot, &te));
}
CloseHandle(hThreadSnapShot);
}btw, milyen jatek? a kedd vizsga utani resze pihi, lehet ranezek..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest