- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
szerintem csak magyarul nem tudnak, mert ha így olvasnád a szöveget:
{HTML (+CSS), XML, SQL} (tartalmak leírására és azok stílusának definiálására)
akkor ez elmegy.én nem végeztem ilyet, viszont tanítottam benne, kb. nullát ér. annak érdemes elvégeznie, akinek van állása, ért is ahhoz, amit csinál, viszont a fizetési kategóriája alacsony a papírnélküliség miatt.
-
bigbuda
aktív tag
Köszi szépen!
Azért irtam ide, hogy ilyen véleményeket is halljak. Mert feleslegesen nem akarnék 2 évet ott ücsörögni és fizetni a "semmiért" vagyis "kevesebbért" ha azt rövidebb idő alatt itthon is meg tudnám saját magam tanulni.
Tehát akkor véleményed szerint minden itthon is megtanulható, elsajátítható kellő akarat és szorgalom mellett?
Amúgy ha valakinek van még bármiféle tapasztalata, tanácsa, véleménye, akkor szívesen várom, előre is köszönöm!
-
j0k3r!
őstag
-
doc
nagyúr
hopp, jogos, ha valami rejtelyes okbol csak MS-termek johet szoba, az szivas...
Linux ala? jo kerdes, altalaban a Code:
locks-ot, Eclipse-et, Qt Creatort szoktak ajanlani
ami engem illet, en vimet hasznalok mindenre, bar most Androidra fejlesztve valami trukkot ki kell talalni, mert az idiota, ezerfele hanyt tobbszaz file kezelese eleg maceras vimbol...
-
doc
nagyúr
en tanulashoz nagyon nagy ivben elkerulnem a VS-t, irtozatosan rossz, nem szabvanyos szokasokat szed fel vele az ember, aztan csodalkozik hogy miert nem lehet semmi massal leforditani a kodot...
inkabb valamilyen valodi C nyelvet ismero es partolo IDE-t raknek fel, pl. Code:
locks, Dev-Cpp, meg van meg biztos jopar
-
Attól függ...
Az MVVM szemlélet nagyon hasznos, csak sajnos itthon valahogy a principle és design pattern alapú fejlesztés helyett a garázs fejlesztés megy. Mindkettő használható, de WPF-ben könnyebb látványos alkalmazást írni, mint WinForms-ban, nem beszélve a data binding-ról, az MVVM előnyeiről és még kb. ezer dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest