Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyeszi11
csendes tag
válasz
robotjatek
üzenetére
Hát köszönöm!Ebből látszik hogy most kezdem.Igaz gépelési hiba de még nem veszem észre őket. Mindenkinek köszönöm aki segíttet.Biztos fogok még jelentkezni.
Remélem 1-2 év múlva én tudok nektek segíteni valamibe.De az még rengeteg munka.
KÖSZ!!! -
Babetta-X
senior tag
válasz
robotjatek
üzenetére
Hűha ez érdekes könyvnek tűnik, letöltöttem, ha lesz idő elolvasom

Szerintetek tanárhoz nem is érdemes járni tanulni programozást? Vagy valami ilyesmi OKJ esetleg? Régebben linkelte valaki a microsoft vizsgát az is tetszett pl
-
x123456
aktív tag
válasz
robotjatek
üzenetére
Egy kis történelem...

Beleolvastam a C# leírásába és találtam valamit, ami szerintem tévedés:A ciklusváltozó neve konvenció szerint i (az angol iterate – ismételni szóból).
Én úgy emlékszem (de jó lenne, ha valaki meg tudná erősíteni), ez egy ősi programnyelv (talán FORTRAN-ban v. PL/I-ben találkoztam vele először) hagyatéka. Pusztán arról volt szó, hogy a szóbanforgó nyelv változóit nem volt kötelező előre definiálni. A definiálatlanul használt változók típusa a név első betűje alapján dőlt el: az i-től azt hiszem m-ig terjedő kezdőbetűig terjedtek az egészek (állítólag azért i-től, mert i, mint integer) és ciklusváltozónak általában egész típust szokás használni. És hát ugye a jó programozó lusta

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Autós topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi