Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyeszi11
csendes tag
válasz
robotjatek
üzenetére
Hát köszönöm!Ebből látszik hogy most kezdem.Igaz gépelési hiba de még nem veszem észre őket. Mindenkinek köszönöm aki segíttet.Biztos fogok még jelentkezni.
Remélem 1-2 év múlva én tudok nektek segíteni valamibe.De az még rengeteg munka.
KÖSZ!!! -
Nyeszi11
csendes tag
Hát a könyv neve kris jamsa c++!Azt mondod így nem jó. Hát igazából én jól szeretném csinálni meg lelkesen,de nincs túl sok segítségem. Te melyik könyvet ajánlod? Tényleg nagyon kezdő vagyok,és tudom hogy programozni nem 1-2 nap megtanulni.De valahol el kell kezdeni. szóval rakjam oda std:: meg kétszer irjak void main(void).ot és jó lesz???
-
Nyeszi11
csendes tag
Na helló mindenkinek.
Én nagyon kezdő vagyok a programozás terén. Eddig dev-c++ használtam de elég gagyinak minősítettem.Nem igazán szereti a win7-et. És ez miatt nem igazán fordít le semmit.Most átértem a visual studio 2010-re viszont amit eddig tanultam egy könyvből nem igazán jó.A könyv egyik példáját beírom ide és segítséget kérnék hogy kell ezt megírni visual studioba.
#include <iostream.h>
#include <string.h>class dolgozo {
public:
char nev[64];
long dolgozo_azonosito;
float fizetes;
void dolgozo_kiiras(void)
{
cout << "NEV " << nev << endl;
cout << "AZONOSITO " << dolgozo_azonosito << endl;
cout << "FIZETES " << fizetes << endl;
};
};void mian(void)
{
dolgozo munkas, fonok;strcpy(munkas.nev, "Jhon Doe");
munkas.dolgozo_azonosito = 12345;
munkas.fizetes = 25000;strcpy(fonok.nev, "Happy Jamsa");
fonok.dolgozo_azonosito = 101;
fonok.fizetes = 101101.00;munkas.dolgozo_kiiras();
fonok.dolgozo_kiiras();
};amire rájöttem az internet segítségével iostream.h helyet csak iostream használ a cout és endl elé kell a std::!!! De csak ennyit találtam meg. Kérlek aki ért hozzá írja meg nekem hogy kell ezt megírni.vagy itt a fórumon vagy a nyeszi11@gmail.com-ra
előre is nagyon szépen köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest