Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
tanulásnak, gyakorlásnak tudom ajánlani a http://www.learneroo.com/ oldalt.
Interaktivan lehet tanulni többféle dolgot. Pl web programozás, java alapok, algoritmusok, matematikai feladatok, programozási módszerek (program vezérlések) stb. Rengeteg feladat van és nem kell hozzá semmi egyből lehet gyakorloni. Általánosan JAVA nyelvet használja.Szerintem jó gyakorlás, kezdőknek, újrakezdőknek. A haladóknak pedig egy jó kis teszt és szórakozás.
Vannak tesztesetek, ahová le vannak irva a bemenő adatok és az elvárt kimenet. Futtatáskor ezekre a tesztesetekre kell jól működnie a programnak.
Ja és még egy hasznos dolog. Az oldal angolul van. Angolul van leirva a feladat, a specifikáció, a tesztelés. Ez azért fontos szerintem, mert "illik" ennyire tudni angolul egy programozónak, ha komolyan gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen videókártyát?
- Doom: The Dark Ages teszt
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest